Albrail fillon transportin hekurudhuror

Albrail fillon transportin hekurudhuror

Ne Dhjetor 2018 Albrail filloi transportin hekurudhor te naftes bruto me tren me vagona cisterne ne linjen hekurudhore Fier – Vlore.
Inventari i Mjeteve Hekurudhore te transportit eshte:
a. Lokomotiva No T 770 526-2 me 6 akse, me fuqi 993 KW, e konstruktuar nga prodhuesi per transport treni e manover
b. Lokomotiva No T 711 081-0 me 3 akse, me fuqi 185 KW, me destinacion vetem per manover
c. Vagona cisterne per nafte bruto, te marre me qera, me 4 akse dhe me kapacitet bartes 54-57 ton (sipas tipit)

Ky fakt shenon fillimin zyrtar te punes se transportit hekurudhor nga ana e Albrail.

We take processes apart, rethink, rebuild, and deliver them back working smarter than ever before.