Shoqëria koncesionare
ALBRAIL shpk

Albrail synon të riaktivizojë një transport të harruar në më shumë se dy dekada duke zhvilluar zgjidhje inovative transporti dhe krijuar vlera për klientët, palët e lidhura me transportin e shoqërisë dhe punonjësit si shoqëria më e sigurt dhe më e besueshme hekurudhore. Shoqëria planifikon të ndërtojë një pozicion të fortë në tregun vendas duke shfrytëzuar eksperiencën e partnerëve të saj në industrinë e transportit si dhe mungesën e një klime konkuruese në industrinë e transportit hekurudhor. Albrail synon të krijojë një sistem hekurudhor që siguron një lëvizje efektive të mallrave dhe ofron një zgjidhje komode dhe ekonomike për pasagjerët, duke mbështetur zhvillimin ekonomik të zonës dhe qëndrueshmërinë mjedisore.

Shërbimet

Transport hekurudhor te naftes bruto ne rrjetin kombetar hekurudhor.

Ngarkimi i vagoneve me nafte bruto ne stacionin e ngarkimit.

Transport i mallrave te tjere, ne varesi te kerkesave te klienteve.

Ne te ardhmen do te vleresohet dhe mundesia e transportit te pasagjereve.

We take processes apart, rethink, rebuild, and deliver them back working smarter than ever before.